Jumaat, 26 September 2008

PROVOKASI FROM HINDU


Buku Berjodol: "Semua Hindu Bangunlah"


"(Saya terima artikel ini melalui e-mail). "Buku ini telah diterbitkan di pasaran buku London selama 5 hari sebelum ditarik balik kerana dikhuatiri akan menyebabkan serangan dan diskriminasi terhadap orang Hindu di dunia Arab. Sumber maklumat ini adalah daripada U.A.E. Penerbitan Siaran Sharjah disampaikan oleh Ra'ad dan program bernama "Penulisan Luar". Book Title : "All Hindus Wake up" (Buku Berjudul : "Semua Hindu Bangunlah"). Subheading : "The protocols for Hindu leaders" (Tajuk kecil : "Protokol untuk Ketua Hindu". The Author : Dr.R. Singh (Pengarang : Dr. R. Singh)


These are 13 of the protocols mentioned (Ini adalah kesemua 13 protokol yang diketengahkan):


1. Hindus must consider the state of Israel as its most friendly ally due to its negative at! titude towards muslims. (1. Orang Hindu mesti anggap bahawa Israel adalah sekutu terbaik memandangkan sikapnya yang negatif terhadap orang Islam).


2. Spread Sinful acts and values within muslim communities. (2. sebarkan kemungkaran dan nilai-nilai buruk dikalangan orang muslim).


3. Hindu temples must be built in all places possible! and to be visited every day. Also the statue of "Ram" (their god name) to be placed in the work place. (3. Kuil Hindu mestilah didirikan di semua tempat dan mestilah diziarahi setiap hari. Dan berhala "Ram" mestilah ditempatkan di tempat kerja).


4. Regular meetings are to be held to plan ways in working against Islam. (4. Mesyuarat mestilah sering diadakan untuk merangka plan menentang Islam)


5. Distribution of drugs and prostitution to be carried out within muslim countries and communities. (5. Edarkan dadah dan pelacur dikalangan negara Islam dan komunitinya).


6. Sexual relationships with muslim women is encouraged to ensure the production of Hindu babies within muslim communities. (6. Jalinkan hubungan seksual dengan wanita Islam untuk pastikan anak2 Hindu dilahirkan dikalangan mereka).


7. If you are a pharmacist or doctor, try at all costs to enduce congenital ! defects in the foetus. (7. Jika anda seorang doktor atau ahli farmasi, cuba sebaiknya untuk mencacatkan janin).


8. If you are a nurse or doctor, whisper "Ohm" into the new-born's ear. (like azan) (8. Jika anda sorang doktor bidan, bisikkan "Ohm" ke telinga anak yang baru lahir (sepertimana azan orang Islam)


9. Try to spoil or damage goods in muslim shops if you are employed by them. (9. Cuba rosakkan barang jualan dalam kedai orang Islam sekiranya anda bekerja di kedai mereka).


10. Become their friends, gain their trust and stab them in the back. (10. Jadilah sahabat mereka, dapatkan kepercayaan dan kemudian tikam belakang mereka).


11. Turn others against them. (11. Jadikan orang lain memusuhi Islam).


12. If you work in their homes, try to influence their children or wives way of thinking. (12. Jika anda bekerja di rumah mereka, cuba pengaruhi cara anak2 dan isteri mereka berfikir).


13. Wear a black string around your wrist. (13. Pakailah tali hitam di pergelangan tangan anda). Perkara ini telah berlaku di Perak, ini lah kerisauan yang dialami oleh Mufti Perak...


May you please send this to as many Muslims as you can, it is your duty as a muslim.


(TOLONG SEBARKAN KEPADA SERAMAI MUNGKIN ORANG ISLAM). BERGETAR JANTUNG KU, MENYIRAP DARAH KU, TIDAK KU TAKUT MAHU PUN GENTAR, KERANA AGAMA DAN BANGSA YANG TERCINTA, AKAN KU TENTANG HINGGA KE TITISAN DARAH YANG TERAKHIR... ALLAH HU AKBAR...ALLAH HU AKBAR..ALLAH HU AKHBAR"

Ni saya dpt dari petikan blogger:-


nanthini on July 8th, 2008 at 8.27am
SEBAGAI SEORANG BANGSA INDIA,KITA KENA BERJUANG UNTUK KESELAMATAN … MR.BALA & AHLI KELUARGANYA.HINDRAF TOLONG JANGAN ABAIKAN KES INI.TOLONG SEBARKAN ISU INI KEPADA SEMUA WARGANEGARA INDIA,KITA AKAN BERJUANG ….KITA BUKAN BANGSA YANG HINA,MALAH KITA JUGA KENA ADA HAK DALAM NEGARA INI.BERDOA AGAR KELUARGA MR.BALA DALAM KEADAAN SELAMAT.KALAU KITA SEMUA BERSATU,TIDAK ADA ORANG DAPAT MERUNTUKKAN KITA.
(HINDRAF VALGA….MAKKAL SAKTHI VALGA)


Petikan dari akhbar utusan> Naib Presiden Majlis Peguam Ragunath Kesavan :-


Syed Hamid berkata demikian kepada pemberita ketika ditemui selepas menunaikan Solat Hajat dan Tazkirah anjuran Kontinjen Polis Johor di Masjid Jamek di sini malam ini.
Forum tersebut sebelum ini menerima bantahan keras banyak pihak termasuk pemimpin-pemimpin Umno, PAS dan beberapa pertubuhan lagi.
Terdahulu petang ini Naib Presiden Majlis Peguam Ragunath Kesavan menegaskan bahawa forum itu akan diteruskan esok walaupun mendapat bantahan beberapa pihak, dan menurutnya forum itu tidak akan mempertikai Fasal 121 (1A) atau mempersoalkan agama Islam dan statusnya seperti termaktub dalam Perlembagaan Persekutuan.
- Bernama


Tiada ulasan: